Gå til hovedinnhold

Den blinde mannen som ikke ville se Titanic

Jaakko og Sirpa har aldri møtt hverandre ansikt til ansikt, men de snakker sammen på telefonen flere ganger om dagen. Når han får vite at hennes sykdomsløp har blitt forverret, bestemmer han seg for å reise og besøke henne. Problemet er bare at Jaakko er blind og lenket til rullestolen, og Sirpa bor langt unna. For å komme seg dit må Jaakko stole på hjelp fra fem fremmede. Hva kan gå galt?

Det er RELÆXT visning torsdag 19:30

 

Den blinde mannen som ikke ville se Titanic er et intenst drama, vist fra en blind manns perspektiv. For å oppnå dette er filmen skutt med plastfolie over deler av objektivet, og består i hovedsak av nærbilder av ansiktet eller hendene til hovedkarakteren, mens resten av bildet er utydelig. Petri Poikolainen har samme sykdom som Jaakko i virkeligheten, og gjør en fantastisk hovedrolle i denne filmen. Han portretterer Jaakko på et hjertevarmt, morsomt og altoppslukende vis. Selv om han har førstehåndserfaring med hvordan det er å leve med denne sykdommen, er historien i filmen fiktiv. Filmen er skrevet av regissøren Teemu Nikki.

Relæxt filmvisning

Egne publikumsverter hjelper deg å finne din plass i salen og du må gjerne gi beskjed om spesielle behov. Det er ingen pause i filmvisningen, men lysene er vil være lavt på, lyden er ikke så høy og døra til salen vil ikke lukkes helt.
Du kan når som helst forlate salen hvis du ønsker det.
Vertene hjelper deg ved behov.
Toalett er i kjelleren, det går trapp eller heis ned fra Sal 2 der filmen vises.
Heis er tilgjengelig også til kiosk.

Vi ser fram til å møte deg, og ønsker deg en hyggelig og avslappet filmopplevelse hos oss. Dersom du har noen spørsmål er det bare å ta kontakt på e-post: cathrine@bodofilm.no

Hovedsponsorer

Hovedsamarbeidspartnere

Støttespillere

Samarbeidspartnere