Gå til hovedinnhold

Cop Secret – ÅPNINGSFILM

ÅPNINGSFILM

Hannes Þór Halldórsson spilte for Bodø/Glimt i 2016 og har nå laget en helt vill parodi av en politifilm.
Etter filmen er alle med billett invitert til åpningsfest på Hundholmen Brygghus i 2.etg. Vis billetten din ved ankomst. Åpningsarrangement inngår ikke i festivalpasset.

Cop Secret er en film full av action, eksplosjoner og overveldende lydspor. Når den tøffe superpolitimannen Bússi blir tildelt en ny partner som er den tidligere mannlige toppmodellen Hörður, går ikke ting helt etter planen.

Filmen starter med en biljakt i full fart gjennom gatene i Reykjavík og vi blir introdusert politimannen Bússi – en tøff, røff fyr som er en populær mann i media.

Han er også skaphomofil. Når Bússi får en ny partner en tidligere toppmodell Hörður, blir det tøft for superpolitiet vårt. Han forelsker seg tungt i Hörður og sliter med tiltrekningen mot partneren.

Denne politifilmparodien er en lattermild komedie med mange absurde situasjoner, eksplosive øyeblikk og mye action. Regissør Hannes Þór Halldórsson bruker alle tropene for hypermaskulinitet og machofilmer og snur dem på hodet. Han skaper morsomme scener som leker med sjangeren. Så fest setebeltet og gjør deg klar for denne actionfylte komedien!

Hannes Halldórsson er en profesjonell keeper og filmskaper og regisserte videoen til Islands Eurovision Song Contest i 2012 og en Coca Cola-reklame for verdensmesterskapet i 2018, som ble kåret til Årets reklame på Island. Cop Secret er hans første spillefilm, og den vant Golden Leopard-prisen på filmfestivalen i Locarno.

Hovedsponsorer

Hovedsamarbeidspartnere

Støttespillere

Samarbeidspartnere