Gå til hovedinnhold

Annette

Vinner av beste regissør og beste soundtrack cannes film festival 2021.
Akkopagnert med nyskrevet musikk fra legendene The Sparks, har Leos Carax laget en filmfest som vil treffe oss alle.
Annette forteller historien om komikeren Henry og den internasjonalt berømte sangeren Ann. I rampelyset er de det perfekte paret; glad og glamorøs. Når datteren deres, Annette, blir født – et barn med en helt spesiell gave – vil deres liv forandre seg for alltid.

Henry og Ann er hverandres rake motsetninger: Han er en bitter og kynisk stand-up-komiker med en forkjærlighet for å sjokkere publikum med alle tilgjengelige virkemidler. Hun er en vakker og internasjonalt anerkjent operasanger, og et ektefødt barn av høykulturens diskrete og sofistikerte verden. De to er også lidenskapelig forelsket i hverandre, og lever ut sin stormfulle romanse midt i medias søkelys. Det tar ikke lang tid før forholdet resulterer i et kjærlighetsbarn, og med sin gudebenådede stemme og sitt marionette-aktige utseende snur lille Annette deres verden fullstendig på hodet.

Leos Carax (HOLY MOTORS) er en av Europas fremste nålevende filmskapere, og hans første engelskspråklige film er en fortryllende bisarr og melodramatisk musikal med Adam Driver og Marion Cotillard i hovedrollene, og manus og musikk fra kultduoen Sparks.

Hovedsponsorer

Hovedsamarbeidspartnere

Støttespillere

Samarbeidspartnere